O FIRMIE

Firma TOMFISH powstała w 1995 roku. Zakład zlokalizowany jest w Wielkiej Wsi w woj. Małopolskim w odległości 10 km od Krakowa. Przedmiotem działalności jest przetwarzanie i konserwowanie produktów rybnych. Specjalizujemy się w przetwórstwie wyrobów śledziowych marynowanych.

Bogactwo smaków

Podstawą naszej produkcji są wyroby ze śledzia. Posiadamy blisko sześdziesiąt produktów. Każdy smakosz z pewnoscią będzie w stanie znaleźć coś dla siebie. W zależności od własnych preferencji, będzie mógł wybierać pomiędzy śledziami na ostro lub słodko-kwaśno, w zalewie octowej, w oleju, w sosach pomidorowych lub śmietanowo-majonezowych.

Wygodne opakowanie

Staramy się także być elastyczni wobec naszych odbiorców, mając na uwadze nasz wspólny interes, jakim jest zadowolenie konsumentów. Nasze produkty dowozimy własnym transportem. Dysponujemy opakowaniami 0,5 kg; 0,8 kg; 1,0 kg; 1,6 kg; 3,0 kg; 5,0 kg

Śledzie z norweskich wód FAO 27

Firma przetwarza najlepsze śledzie z norweskich wód FAO 27. Cały czas pracujemy nad poszerzeniem naszej oferty, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Dążymy do zapewnienia produktu najwyższej jakości, stale doskonaląc receptury oraz wygląd naszych opakowań. Poprzez sieć współpracujących z nami hurtowni, nasze produkty można znaleźć na półkach sklepowych ziemi łódzkiej, piotrkowskiej, Wielkopolski, Wrocławia, Opolszczyzny, Górnego Śląska, oraz Krakowa.

Tradycyjne receptury

W swojej ofercie staramy się sprostać gustom najbardziej wymagających klientów rozumiejąc ich indywidualne upodobania smakowe. Nasze receptury sięgają do tradycji kulinarnych zarówno polskich, jak też innych narodów.

Pracujemy w systemie HACCP

W celu zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa zdrowotnego konsumentów, Firma TOMFISH pracuje w systemie HACCP i pod stałym nadzorem weterynaryjnym. Podczas całego procesu produkcji stosowane są rygorystyczne procedury bezpieczeństwa sanitarnego, aby w maksymalny sposób ograniczyć możliwość zagrożenia mikrobiologicznego. W tym celu, oraz zgodnie z wymogami prawa, zakład jest pod ciągłą kontrola Wojewódzkiej Inspekcji Weterynaryjnej i wprowadzony został System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP.